La bossa impermeable per la bicicleta amb pantalla tàctil

És una bossa impermeable per a usar quan vas amb bicicleta, podràs guardar el teu mòbil i els teus articles personals, per a mantenir-los a resguard de la pluja. És molt fàcil d’instal·lar en la bicicleta, i una de les seves millors coses és que compta amb una pantalla transparent i sensible, ideal per a poder usar el teu mòbil fàcilment. Porta una ranura especial per a connectar els audiòfons al mòbil, i a més, encara que és petita, és prou espaiosa per a guardar diferents objectes.

DDQDPC7RW5DHFBRDIBVGKSHXKM

Compta amb una finestra o pantalla de pel·lícula de TPU, gràcies a la qual podràs usar lliurement el teu mòbil. Mentre vas en la teva bicicleta podràs canviar la música, veure la ubicació d’un lloc en el mapa o respondre als teus missatges de manera senzilla. Aquesta bossa es convertirà en la companya fidel d’aquelles persones que estimen muntar amb bicicleta, però que han d’usar el cel·lular mentre estan en ella.

VJGGYKCXZBH4XAXO475E6NZSA4

Tindràs un lloc segur on transportar els teus objectes personals. No sols està dissenyada per a guardar el mòbil, sinó que compta amb un bon espai per a guardar articles petits. Compta amb un compartiment per a guardar el cel·lular i un altre per a guardar objectes com les claus, carteres, ulleres, etc. El millor és que tindràs més tranquil·litat mentre vas en la teva bicicleta, ja que no se’t perdran ni a mullar els teus articles personals, es mantindran sempre segurs dins d’aquesta bossa.

ATNHDDMOSNECDFXARCK4BRKWPU

Està fabricada amb materials d’alta qualitat, que ajuden al fet que l’aigua no entre en els seus compartiments. Les seves cremalleres estan totalment segellades, amb això s’aconsegueix una gran efectivitat en el bloqueig de l’aigua respecte a la bossa. Si un dia vas en la teva bicicleta i del no-res comença a ploure, no et preocupis, amb aquesta bossa tots els teus objectes personals estaran fora de perill, els seus materials impermeables faran que romanguin secs en tot moment. D’altra banda, aquesta bossa no ocupa gran espai, per la qual cosa és còmoda de portar en la bicicleta, no afegeix pes extra, és molt lleugera, ideal per a viatges una mica més llargs.

La bossa està feta per a gairebé tots els mòbils. Podràs guardar dins gairebé tot tipus de telèfon mòbil que tingui una pantalla tàctil completa de fins a 6.5 polzades. Entre algunes de les marques que pots portar en aquesta bossa, es troben els telèfons iPhone, Samsung, Huawei, entre molts altres. D’altra banda, no necessitaràs ajuda de ningú, ni cap mena d’eina per a instal·lar aquesta bossa en la teva bicicleta, és molt fàcil de posar.

MPIUHYRXZZG3FDQAYZGVE45LU4