Apuntan’t al curs de mecànica professional de bicicletes

Us informem que, gràcies al suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, el Gremi convoca un nou curs de mecànica professional de bicicletes, totalment gratuït, que tindrà lloc el proper dilluns 9 de novembre, en horari de matí de 9 a 14 hores, a la botiga Bicisport (Avinguda Borbó 25- 08031 Barcelona) de la mà del Sr. Jordi Marimón.

L’objectiu principal d’aquest curs és que els mecànics de les botigues de bicicletes assoleixin un alt coneixement de les últimes novetats tecnològiques en matèria de suspensions, tant amortidors com forquilles.

Tot i que el curs es centrarà amb tot allò relacionat amb les forquilles Fox 32mm i Rock Shox (concretament als models Recon, Reba, SID), perquè entenem que són els models que s’utilitzen més freqüentment a les bicicletes, també tractarem altres models de forquilles i amortidors.

A continuació us fem un petit resum del temari del curs:

-Coneixement bàsic d’amortidors
-Quines són les parts d’una forquilla?
-Quines són les parts d’un amortidor?
-Compressió, rebot, pre-càrrega, SAG, bottom out, IFP, piggy backs, plataformes de pedaleig, HSC, HSR, espaiadors de volum, etc.
-Sistemes d’amortiments lineals, progressius, entre d’altres.
-Evolució dels sistemes FOX en amortidors, RP23 w/boostvalve, c/boostvalve, nou sistema DPS, càmeres EVOL, sistemes TalaS, DRCV, etc.
-Funcionament dels sistemes amb vàlvula d’inèrcia, sistemes Brain.
-Què són i com funcionen les vàlvules hidràuliques, Shim Stack, entre d’altres.
E-volució dels sistemes Rock Shox per amortidors, sistemes Solo Air, Dual Air, Rapid Recovery, Motion control DNA-IS, Dig Valve, etc.
-Anàlisis de forquilles-amortidors com Marzocchi, Magura, X-Fusion, Manitou o Lefty.

Donada la limitació de places, aquestes s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Us preguem ens confirmeu la vostre assistència, tot indicant nom i cognoms, DNI i nom de la botiga, a través d’un correu electrònic a info@bcpsuspension.com  (a l’atenció de Sergi).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin