“BLINDA LA TEVA BICI”, A LA PREMSA

Molts mitjans de comunicació s’han fet ressò de la campanya “Blinda la teva bici”, engegada pel Gremi amb l’objectiu d’identificar el propietari de cada bicicleta per facilitar la seva recuperació en cas de pèrdua o robatori. Aquesta iniciativa té el suport de Mossos d’Esquadra.

“Blinda la teva bici” és un registre informàtic de bicicletes on s’associa les dades del propietari amb el número de quadre de la bicicleta i la seva descripció. El Gremi crea i gestiona la base de dades de totes les bicicletes que vulguin acollir-se a aquesta campanya, posant-la a disposició dels Mossos per la seva consulta quan calgui conèixer el seu propietari per retornar-li el vehicle. L’unic requisit per “blindar” la bici es presentar la factura original que acrediti la seva propietat.

La campanya ha tingut molt bona acollida i molts usuaris de bicicleta ja han blindat la seva bici. Si encara no ho has fet, recorda que la bicicleta és el vehicle més robat i el menys controlat. No esperis més, visita la teva tenda associada al Gremi més pròxima i “Blinda la teva bici”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin