Cetelem explica a la Fira de la Bicicleta UNIBIKE les últimes novetats sobre finançament

Un any més, Cetelem Espanya, Grup BNP Paribas, serà present a la Fira de la Bicicleta (UNIBIKE), que se celebra fins el proper diumenge dia 20 a l’Institut Firal de Madrid (IFEMA).

Al Pavelló 14 (estand 14H), tècnics del banc líder en crèdit al consum, explicaran als professionals, i públic en general, les diferents novetats sobre finançament altament atractives tant per a professionals com a clients finals.

Cetelem participa en UNIBIKE amb estand propi, sota el nom de Welcome Bike by Cetelem. Així mateix patrocinarà la presentació de l’informe: “El sector de la bicicleta en xifres” realitzada per Sport Panel i l’Associació de Marques i Bicicletes d’Espanya (AMBE). Es tracta del primer estudi exhaustiu del sector, que es donarà a conèixer en detall en aquest esdeveniment, i que tindrà lloc el dissabte 19, a les 10 hores (escenari Pavelló 12/14).

Cetelem és la major financera especialitzada en el sector de la bicicleta a Espanya. No en va, a dia d’avui compta amb més de 650 punts de venda actius, el que suposa al voltant del 30% de les botigues de la cadena especialistes de bike.

En aquest sentit es pronuncia el director Comercial i Màrqueting de la companyia, Franck Vignard, qui incideix que “l’esforç de Cetelem per ajudar als nostres partners en el sector de la bicicleta a millorar les seves vendes ha fet que el volum finançat estigui creixent un 25% aquest any davant 2014 “. Vignard afegeix que per Cetelem el món de la bicicleta és important, “el ratifiquem amb la nostra presència una vegada més en Unibike i puc afirmar que seguirem acompanyant aquesta important iniciativa del sector”.

UNIBIKE suposa la major trobada professional que actualment té el món de la bicicleta, un sector que, segons dades de AMBE, va vendre 1.088.548 unitats el 2014, sent la de muntanya la més demandada (48%), seguida de la de nens ( 36.43%), ciutat (8.74%), carretera (5.2%), i elèctrica (1.62%); en aquest sentit, i tot i que la xifra de vendes de la bicicleta elèctrica suposen gairebé 18.000 unitats sobre el total, les mesures d’impuls com el Pla Pima Aire del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi ambient suposaran un reforç que, s’espera, millori les dades el proper any.

Igualment, i segons aquest estudi de AMBE, les majors vendes van tenir lloc en botigues especialitzades (40.96%), seguides de cadenes de distribució d’esport (36.89%) i grans superfícies (22.15%)

Cetelem desenvolupa una intensa tasca d’estímul i ajuda al sector de la bicicleta, comptant amb una important xarxa comercial als establiments especialitzats.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin