Concentració ciclista a Riudoms sota el lema ‘Prou homicidis, més respecte’

Arrel dels tràgics successos a Montbrió del Camp, Tarragona, amb l’atropellament mortal de dos ciclistes, laFederació Catalana de Ciclisme (FCC) ha convocat una concentració ciclista el proper diumenge a Riudoms sota el lema: ‘Prou Homicidis, més respecte’, en record dels dos veïns de la localitat morts després de ser atropellats mentre anaven amb un grup de ciclistes al terme de Montbrió.

L’acte començarà amb la concentració al passeig Germans Nebot i posteriorment, a les 11.00 h es farà la lectura del manifest, “per reclamar un canvi al codi penal i una millora de les carreteres”. Així mateix també servirà de record a les dues víctimes mortals de diumenge passat, “i a la resta de víctimes ciclistes i afectats per accidents”.

Després de la lectura, al voltant de les 11.15 h s’iniciarà una marxa lenta amb bicicleta pels carrers de Riudoms i fins a la carretera T-310, al punt quilomètric on van perdre la vida els dos veïns del municipi, Esteban Díaz de los Bernardos i Ignacio Villanueva Risalte. Allí es farà una ofrena floral.

Posteriorment els assistents tornaran fins al punt d’inici de la marxa lenta i es posarà el punt final a la concentració.

índice

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin