Conveni de col·laboració de la Confederació de Comerç de Catalunya amb el CAT112

Us informem, que el passat 10 de novembre es va signar un conveni de col·laboració amb el Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya (CAT112, Telèfon d’emergències 112 de Catalunya del Departament d’Interior) que farà més àgil i eficaç la comunicació, entre els comerciants i botiguers i el telèfon 112, en cas d’emergència.

Amb aquest conveni, la CCC passarà a tenir la categoria “d’alertant qualificat”. Aquesta categoria permet que el CAT112 tingui, en una base de dades, un llistat de telèfons associats a adreces físiques de les botigues i els comerços vinculats a la CCC, de tal manera que, quan es produeixi una emergència i es truqui al 112 des d’una d’aquestes botigues, l’operador del telèfon d’emergències tindrà disponible informació prèvia sobre el comerç des d’on s’efectua la trucada. D’aquesta manera, es farà més ràpida i fàcil l’alerta als cossos d’emergències que hi puguin estar implicats (Policia, SEM o Bombers).

Properament us farem arribar una fitxa per poder traslladar als vostres associats/agremiats, on es sol·liciten dades bàsiques com és el nom, telèfon i ubicació del comerç o botiga, per tal de poder entrar a formar part d’aquesta base de dades.

Esperem que la informació sigui del vostre interès.

Foto: @confecom_cat 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin