Conveni de col.laboració amb Vosseler abogados

La CCC i Vosseler Abogados S.L.P., representada per la gestora Nostromo Management, ha iniciat una campanya de comunicació dirigida a tots els agremiats, per informar de la mala pràctica de l’empresa Endesa Energia.

S’ha detectat una irregularitat en la facturació de la llum elèctrica des de l’any 2009 fins l’actualitat. Endesa Energia i altres entitats han facturat als seus clients fins a un 18% més de l’import real en les tarifes d’accés 3.0A i 3.1A (potències contractades entre 15Kw i 450Kw).

Aquesta pràctica ha estat detectada per professionals del sector energètic (Enginyers Industrials Elèctrics) i contrastada per tècnics especialistes jurídics del despatx Nostromo, que concretament l’any 2014 van guanyar la primera sentència que reconeix legalment la pràctica esmentada com il·lícita, i que és única en tot l’estat espanyol.

Des de la CCC s’ha signat un conveni amb aquest despatx d’advocats per tal que puguin fer un estudi gratuït i analitzar si esteu afectats o no.
Actualment Nostromo ja està duent estudis en altres àmbits empresarials i de moment, han detectat que l’afectació arriba al 93% sobre la totalitat dels subministraments estudiats.

Presentant la última factura d’Endesa Energia, Nostromo Management us lliurarà un informe tècnic comunicant si hi ha o no afectació, i podreu decidir si porteu a terme accions judicials. En cas d’acceptació de les condicions de representació, es passarà a formar part de l’acció col·lectiva de reclamació de l’agrupació empresarial, signant prèviament una sessió de poders al despatx Vosseler Abogados S.L.P. davant notari. El cost d’aquestes accions judicials serà a determinar en funció de la quantitat d’afectats (més afectats, menys cost).

Si hi esteu interessats ens feu arribar un correu electrònic, adjuntant la vostre última factura, a l’adreça del gremi bicicletes@confecom.cat  

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin