Curs per a la formació i actualització de coneixements per a tècnics de mecànica de Bicicletes

El Gremi de Comerciants de Bicicletes de Catalunya (GCBC) i la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) organitzem el primer Curs per a la formació i actualització de coneixements per a tècnics de mecànica de Bicicletes de tot tipus i de totes les modalitats esportives del ciclisme.

El curs constarà de 200 hores teòriques i pràctiques de mecànica de bicicletes, que s’impartiran a les aules taller de la FCC  del Velòdrom Municipal d’Horta a Barcelona. També constarà de 200 hores pràctiques tutoritzades en un taller especialitzat reconegut pel nostre gremi.

Resposta a una demanda creixent

La raó d’aquesta iniciativa pionera a l’Estat –no existeix ni a Catalunya ni a la resta de l’Estat un diploma de mecànic de bicicletes reconegut– obeeix a l’alta demanda de mecànics per part de les botigues. En aquest sentit, el senyor Creu i Agustina, president del Gremi, explica que d’un temps ençà “hi ha molta demanda de mecànics. Fins hi tot s’obren botigues que només es dediquen a reparar bicicletes, ja que de vendre bicis les botigues no poden només guanyar-se la vida. Davant aquesta situació ens vàrem plantejar, què podem fer? I vam pensar que el millor era formar a aquests mecànics, donar resposta a la gran demanda existent”.

Un cop superades les classes teòriques i pràctiques, es concedirà un diploma de la FCC i del GCBC, amb el reconeixement del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Aquest és el primer pas, perquè en el següent, un cop extès el diploma, aquesta titulació ja estarà homologada.

El període de matriculació als cursos s’inicia el proper 6 de juny i finalitzarà el 15 de  juliol.

Formulari d’inscripció

Per a informació sobre dates, horaris i preus del curs, aneu a aquest enllaç

Més informació també en aquest enllaç

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin