Denúncia de tallers il.legals de mecànics de bicicletes

Com tots sabem, malauradament en els darrers anys el nombre de tallers de reparació de vehicles il·legals ha augmentat de manera exponencial al nostre país. Aquest fet, a més de suposar una competència deslleial per a les botigues-taller que treballen de manera legal complint la normativa comercial i fiscal; suposa un greu perill per al consumidor, que rep un servei sense cap garantia de la professionalitat del mecànic ni de les peces utilitzades, posant alhora en perill la seva seguretat i la seguretat d’altres que es puguin trobar en el moment de la circulació en bicicleta.

Al Gremi hem rebut diferents denúncies
En aquest sentit, us informem que en els darrers dies hem rebut denúncies de diferents comerciants en relació als anuncis que particulars fan a plataformes d’internet oferint el seus serveis a domicili per a la reparació de bicicletes o que les duent a terme en garatges no habilitats a l’efecte.

Des del Gremi hem posat en coneixement de les diferents autoritats (Direcció General de Comerç, D.G de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Inspecció de Treball, Agència Tributària de Catalunya i Agència Catalana de Consum) aquest fet, oferint-los les dades dels “pirates” per tal que siguin investigats.

Us preguem doncs, que si teniu coneixement d’alguna persona que dugui a terme aquest tipus d’activitat il·legal en el sector ens ho comuniqueu per tal de poder informar a les autoritats.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin