E-bike days celebrarà dos edicions el 2018

E-bike days és un esdeveniment que va néixer el 2017 amb gran èxit de públic, dedicat exclusivament a la bicicleta elèctrica.

En tres punts t’ho resumim:

1.Ebike Days by COFIDIS és el primer esdeveniment dedicat en exclusiva a donar a conèixer al públic ciclista i no ciclista les bicicletes elèctriques
2.
És un esdeveniment organitzat per i per a les marques de bicicletes elèctriques
3.
Un esdeveniment que tindrà lloc cada 6 mesos, cada vegada en una ciutat diferent. Tot això, a un preu molt raonable per als expositors

La primera edició del llançament es va celebrar al maig de 2017 a Madrid, i la participació va comptar amb 17 marques. La segona edició, en la qual es va afermar el projecte, es va celebrar l’octubre de 2017 a Bilbao. En aquesta ocasió ja comptant amb 19 marques, algunes d’elles recolzades per les botigues de referència a la zona. Així mateix es va comptar amb activitats infantils i proves tant de bicicletes elèctriques com de muntanya. L’afluència de públic va ser més que notable, i s’espera que l’augment sigui exponencial.

L’e-bike days tornarà a celebrar 2 edicions l’any que AMBE (Associació de Marques i Bicicletes Elèctriques d’Espanya) considera que la fórmula, tot i que encara requereix millores, s’ha consolidat en el sector. És per això que AMBE tornarà a organitzar en 2018 dues noves edicions, a la primavera, maig, i a la tardor, a l’octubre. Encara s’està avaluant i treballant per determinar quines són les ciutats més indicades per acollir aquestes edicions. L’esdeveniment canviarà de ciutat en cada edició.

Barcelona o alguna província catalana, Màlaga, Saragossa, València, Santiago de Compostel·la, tenen molts números per acollir els propers dos esdeveniments.

Animem a totes les marques de bicicletes elèctriques a que guardin en vermell aquestes dates i contemplin en els seus pressupostos aquestes 2 Edicions per no perdre els ebike days 2018.

Més informació en aquest enllaç

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin