El Gremi mostra el seu malestar amb els proveïdors per promoure “la guerra de preus”

El President de l’entitat, Creu Agustina, va concedir una breu entrevista per al número 365 de la revista CMD Sport on va fer pal·les el malestar del sector per al comportament d’alguns proveïdors que inciten la guerra de preus entre botigues mentre els seus marges comercials queden intactes.

En aquest sentit, va incidir en dos causes principals per a la dificultosa recuperació de les vendes: la crisis econòmica i la saturació del mercat. En aquest segon cas va incidir en la competència dels operadors a Internet, la guerra de preus i l’obertura de nous establiments comercials, en molt cassos gestionats per persones sense experiència en el sector.

A més, va destacar un altre greu problema al que han de fer front les botigues: les programacions de grans marques que desprès pateixen problemes d’stock i no poden reposar bicicletes.

A grans trets, Creu Agustina, president del Gremi de Comerciants de Bicicletes de Catalunya, argumenta a l’article que mentre els marges de les botigues són cada dia més escassos, els dels proveïdors s’han mantingut intocables“, i és que “la situació dels comerços de ciclisme a Catalunya és d’estancament per dos factors principals: la crisi i la saturació del mercat. La competència d’Internet, la guerra de preus i l’obertura de nous comerços estan llastrant les nostres vendes“.

Podeu llegir tot l’article de la revista CMD en aquest enllaç

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin