El Gremi, present al 5è Congrès Internacional de la Bicicleta

El 30 d’abril i l’1 de maig de 2015 se celebra a la ciutat de Girona el 5è Congrés Internacional de la Bicicleta, emmarcat entre els actes del Girona Bike World, un esdeveniment que neixper promocionar i potenciar els sector de la bicicleta com la forma més clàssica i moderna a l’hora de viatjar i conèixer. El saló neix com a resposta d’una destinació que ofereix oportunitats úniques als ciclistes amateurs i professionals, els quals requereixen d’un espai idoni per intercanviar idees, descobrir novetats, aprendre i gaudir d’una cultura esportiva sana, amable i no contaminant”.

L’acte està promogut per l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya, gestionat pel Consorci de les Vies Verdes de Girona, i també hi col·labora l’Euroregió Pirineus Mediterrani.

En aquesta cinquena edició el Congrés se centrarà en el cicloturisme i la mobilitat sostenible, comptarà amb diverses conferències, taules rodones i presentacions de projectes i experiències portades a terme per professionals del sector.

Dins del programa d’activitats trobem les anomenades ‘comunicacions obertes’, en les quals el Gremi de Comerciants de Bicicletes de Catalunya tindrà una presència destaca en boca del seu president, el senyor Creu Agustina, que impartirà la següent xerraa: ‘Legalització de l’accés de bicicletes als autobusos públics de Catalunya’.

Podeu consultar tot el programa en aquest enllaç

Més informació del Girona Bike World aquí

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin