Jornada informativa relativa a eficiència energètica

Pimec Comerç convoca una jornada informativa relativa a Eficiència Energètica, en la que la temàtica principal és la de com reduir el consum energètic i alhora estalviar a la teva factura, que es durà a terme el proper dilluns 15 de maig, a les 11.30 h. a les seves dependències del carrer Viladomat, 174 – Sala Auditori.

El manteniment d’una adequada eficiència energètica és una necessitat fonamental avui dia, tant a nivell econòmic com mediambiental i ens afecta a tots per igual, però sobre tot a empreses i comerços que precisen reduir costos productius i oferir als seus clients una imatge adequada i compromesa amb la sostenibilitat.

És amb aquest esperit que Pimec Comerç ha organitzat aquesta jornada que comptarà com a ponents amb tècnics de l’ajuntament de Barcelona.

Programa:
-Caracterització del Comerç a nivell energètic

-Presa de consciencia de la situació energètica d’un comerç respecte la seva competència:  auto-avaluació mitjançant els ratis de rendiment

-Comprensió del mercat elèctric, tipus de tarifes i conceptes facturats, per a pagar el menys possible per l’energia

-Accions per a reduir el consum d’energia, relacionades amb il·luminació, electrodomèstics, climatització i fred industrial

-Possibles fonts de finançament

Per qüestions d’aforament ja que les places disponibles són 25 persones, és necessari que confirmeu la vostra assistència, mitjançant aquest mateix correu o bé al telèfon 934 964 560.

Més informació: www.pimec.org

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin