La Gencat demana la vostra col.laboració per a l’estudi impacte econòmic del sector de la bicicleta a Catalunya

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya esta duent a terme un estudi sobre l’impacte econòmic del sector de la bicicleta a Catalunya.

Conscients que aquest és un sector amb un creixement molt important i on cal realitzar una sèrie d’inversions en infraestructures i senyalització, cal ser coneixedors dels impactes econòmics que produeix el sector de la bicicleta. I el cicloturisme a priori hi juga un paper important que cal conèixer i mesurar.

És per això que ens demanen la nostra col·laboració per respondre una sèrie de qüestions que els permetran aproximar quin és aquest impacte. En cas que no feu seguiment d’algunes de les dades sol·licitades, i per tant no les tingueu enregistrades, us demanen que respongueu quina creieu que és la dada segons la vostra percepció i que indiqueu (Percepció). Encara que sigui a cop d’ull la vostra percepció segur que s’ajusta molt més que la que es pugui tenir des de fora.

Les respostes seran tractades de manera totalment anònima i només es publicaran les dades mitjanes del conjunt d’empreses.

Podeu descarregar-vos la carta del Director General d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, el Sr. Xavier Flores, clicant aquí.

Pots iniciar i reprendre l’enquesta en qualsevol moment i compartir el següent enllaç amb les persones indicades per respondre l’enquesta total o parcialment: https://es.surveymonkey.com/s/estudi_bici_botigues

Per qualsevol dubte o consulta podeu contactar a través de l’adreça de correu electrònic hello@eroutes.cat o al telèfon 649418985 (Sr. Emili Mató)

Foto: http://eroutes.cat/eroutes/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin