Nou impuls de l’ajuntament de Barcelona per fomentar l’ús de la bicicleta

L’Ajuntament de Barcelona referma la seva aposta per fomentar l’ús de la bicicleta a la ciutat com a mode de transport més sostenible i eficient, i, en aquest sentit, s’ha marcat com una de les seves prioritats l’ampliació i millora de la infraestructura ciclista a la capital catalana. La voluntat del Govern Municipal és millorar les condicions d’accessibilitat dels usuaris de la bici per tal de garantir desplaçaments més segurs i minimitzar el conflicte amb els vianants i el trànsit rodat.

Així, el Govern Municipal proposa invertir 32 ME fins al 2018 per gairebé triplicar l’actual xarxa de carrils bici, passant dels 116 km actuals als 30. L’objectiu és dur a terme més de 100 actuacions a diferents vies i carrers de la ciutat per dotar-los de carril bici o itinerari ciclista.

Val a dir que es volen destinar prop de 900 mil euros a incrementar un 23% les places d’aparcament en superfície per a bicicletes, i s’elaborarà un manual de criteris per unificar la configuració i senyalització dels carrils bici.

Tota la informació en aquest enllaç

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin