Operació Grèvol de seguretat

La Policia de Catalunya ha informat que ja ha posat en marxa l’Operació Grèvol, que suposa un reforç de seguretat a tot Catalunya amb motiu de la campanya de vendes de Nadal i Reis 2015 i inici de la campanya de rebaixes de gener 2016 (fins el 17 de gener). Aquesta operació es realitza en col·laboració amb la Policia local.

L’operació consisteix concretament en un desplegament policial en carrers, àrees, mercats, etc. on el comerç té un increment de visitants i vendes.

Davant de qualsevol inquietud, sospita o preocupació de possibles actes delictius, persones sospitoses, vehicles o actituds que no són normals o presenten dubtes, cal trucar al telèfon d’emergències, al 112, o a la policia de proximitat, tant als Mossos d’Esquadra, a la Guàrdia Urbana o la policia local, i amb més motiu, donat que estem en un nivell 4 de seguretat. Es pot informar a la Policia sense cap tipus de restricció perquè estudiaran qualsevol informació que rebin.

Sempre i especialment en aquests moments, la cooperació entre el comerç amb els cossos i forces de seguretat és beneficiosa per a tots i ens permet garantir una major seguretat als ciutadans

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin