Premis Nacionals a la iniciativa comercial i establiments centenaris de la Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya —mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)— ha obert la convocatòria dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i al Establiments Centenaris 2016. Fins el proper 18 de desembre, els comerciants, empreses comercials, entitats i ens públics interessats a participar en la 15a edició dels Premis Nacionals poden presentar les seves candidatures.

Els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial tenen com a objectiu distingir les persones físiques o jurídiques (microempreses i pimes) amb establiment  operatiu i raó social a Catalunya que desenvolupin la seva activitat en l’àmbit del comerç i els serveis, les entitats que les representin i ens públics.

Com en anteriors edicions, s’estableixen tres categories:

Premi a la Iniciativa Empresarial (amb dues subcategories,  Innovació en el Comerç, Premi a l’eCommerce).
Premi a la Iniciativa Col·lectiva (amb dues subcategories, a la Iniciativa Col·lectiva Territorial i a la Sectorial)
Premi a la Gestió Pública.

De la seva banda, els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris volen distingir els comerços en actiu que al llarg de més de cent anys han obert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se a les necessitats de compra de la ciutadans. Aquests guardons compten amb dues categories: una per als establiments de cent o més anys d’antiguitat i una altra per aquells establiments que acreditin cent cinquanta o més anys d’història.

Més informació en aquest enllaç

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin