BENVINGUDA DEL PRESIDENT

El Gremi sempre ha tingut un compromís ferm amb la dignificació i la professionalitat del sector la bicicleta a Catalunya. En aquesta línia de treball, es presenta aquesta nova eina tecnològica que té per objectiu donar a conèixer a tots: botiguers, administracions, proveïdors, clients i ciutadans en general, la contribució del nostre sector al comerç català.

Com a botiguers pel país, les nostres botigues agremiades són sinònim dels valors del comerç de proximitat català: servei especialitzat, competitivitat, tracte personalitzat, qualitat i diversitat.
La Junta Directiva del Gremi és plenament conscient que els comerços de bicicletes estan travessant moments difícils. Per aquest motiu considerem que la lluita unitària i la formació són els camins que hem de fer tots plegats.

És per aquest objectiu que volem sumar voluntats i afrontar els canvis que vindran, brindant la possibilitat de canalitzar la informació en un entorn de confiança que ens beneficia a tots, el Gremi.
La defensa dels nostres drets, la legalitat i les bones pràctiques dels nostres comerços i tallers són la nostra inversió de futur, i continuarem essent autoexigents, i consegüentment exigents amb els nostres proveïdors.

Nosaltres, com a comerciants finalistes, tractem el nostre client, que és el client de tota la cadena, i som la peça de l’engranatge responsable de donar el millor servei.

En molts casos, la venda on line no permet el tracte personalitzat, imprescindible per fidelitzar els nostres clients i que és el tret característic a les nostres botigues. En aquest sentit, algunes empreses fan ús de tècniques comercials no apropiades que perjudiquen encara més la nostra economia, molt malmesa per la crisi econòmica que ens envolta a tots.

Tot sabem que avui dia per vendre bicicletes cal tenir un taller professional al darrere que garanteixi el servei postvenda d’alta sofisticació i complexitat mecànica que requereixen les nostres bicicletes.
També cal tenir formació de gestió empresarial, informàtica, idiomes, biomecànica, alimentació, rutes, legislació, sociologia i psicologia, i altres coneixements específics.

Els cartells al públic que hem actualitzat i les actualitzacions del nostre programa informàtic són imprescindibles per gestionar i agilitzar les vendes i les reparacions.

Aquests són els valors que volem compartir amb vosaltres per tal de fer un Gremi fort on tots siguem forts i on puguem defensar amb fermesa els guanys que, sens dubte i amb tota llei d’indicis, ens pertoquen.

Creu Agustina
President del Gremi de Comerciants de Bicicletes de Catalunya

Organigramorganigrama gremi bicicletes