Quatre consells per tancar uns dies la botiga i marxar tranquils de vacances

Cada anys en aquestes alçades ens fem la mateixa pregunta. Podem marxar segurs de vacances? Podem gaudir d’unas dies de desconnexió, tancar la botiga i que quan tornem tot estigui en ordre? És evident que la certesa no la té ningú, però si duem a terme una sèrie de mesures ens poden ser d’utilitats.

D’un temps ençà s’ha produït un canvi en la dinàmica de pensament i actuació de les companyies d’assegurances i és que ara en cas que algún lladre entri a la nostra botiga i se’n porti unes bicis ens demanaran el número de quadre. Hi ha algunes marcas, com la majoria de les americanes, que ja porten el número del xassís, però, per exemple, hi ha moltes altres marques que no el duen. Per aquesta raó és convenient que quan aneu a les presentacions hauríeu de demanar que us incloguin el número del xassís i, sinó ho fan les fàbriques, hauríeu de tenir la precaució de fer-ho. El primer pas seria demanar-ho a fàbrica, i, en cas que no en els facilitin, fer-ho nosaltres mateixos; ja que en cas de robatori les companyies d’assegurances demanen el número de xassís.

Fins el pun t que ja s’ha donat algun cas que alguna botiga no tenia regsitrades les bicis i no han rebut la pertinenet indemnitació de la companyia d’assegurances al no tenir els números del xassís.

Ara bé, que això no ens dugui a error. És bàsic tenir una bona assegurança. Quan marxem de vacances no està de més avisar a algun veí que ho fem i donar-li el número de telèfon per si un cas, així com als Mossos o a la policía municipal i, com a detall, no està de més retirar tampco de l’aparador les bicis. Primer perquè no serveixin de reclam i després perquè el sol els hi espatlla el color.

Bones vacances!!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin