Sant Jordi també es viu a les botigues de bici

El 23 d’abril és una data important dins de l’agenda catalana, de caire festiu, que convida a l’amor, l’entesa i la germanor i en el decurs de la qual les parelles mostren el seu amor i estima amb un detallet, ja sigui un llibre o una flor. De llibres i de flors propis de la Diada de Sant Jordi n’hi ha de molts tipus, i una de les temàtiques de lectura que ha registrat un cert augment són els llibres de ciclisme, especialment els de rutes, que van en concordància amb la demanda cada cop més gran d’aquest tipus d’oferta d’oci.

Catalunya és un paradís per a la pràctica del cicloturisme i aquesta opció no passa desapercebuda per a qualsevol aficionat del ciclisme de casa nostre o bé de l’estranger, que veu en els nostres camins, carreteres i muntanyes un paradís per rodar.

Els llibres, a les botigues agremiades

De rutes, camins i destins n’hi ha un munt, i molts són els ciclistes que cerquen en els llibres una major informació d’aquella ruta que tenen pensada dur a terme. El cert és que l’oferta de llibres de ciclisme és amplíssima: des de llibres de vivències personals, a llibres de mecànica, d’història o de rutes; un sector aquest com deiem va a l’alça. De punts on comprar aquests llibres, aquests manuals, aquestes guies n’hi ha varis, però un dels dels més indicats són a les botigues de ciclisme agremiades al Gremi de Comerciants de Bicicletes de Catalunya (GCBC), als gairebé 140 establiments que el GCBC té repartits per la geografia catalana.

A més, els que hi aneu, tindreu l’opció de remanar diferent material de ciclisme i de consultar una oferta de lectura i de bicis que només en una botiga especialitzada es pot assolir. Què millor, doncs, que regalar aquest Sant Jordi un llibre de ciclisme adquirit en una de les botigues agremiades al Gremi de Comerciants de Bicicletes de Catalunya (GCBC)?

IMG_0034

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin