Obert el termini per ser entitat col·laboradora per a la subvenció a la compra de bicicletes elèctriques de l’AMB

Ja s’ha obert el termini per presentar la sol·licitud per ser entitat col·laboradora per a la propera campanya de subvenció a la compra de bicicletes elèctriques de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

El Programa de Mobilitat Sostenible 2014?2015 de l’AMB preveu una acció de subvenció a la compra de bicicletes elèctriques en el subprograma de promoció de l’ús del vehicle elèctric i com a complement de les accions del subprograma de promoció de l’ús de la bicicleta.

Per aquest motiu s’ha aprovat una partida pressupostària de 125.000€ destinada a subvencionar la compra de fins a 1.000 bicicletes elèctriques, amb una ajuda fixa de 250 € per bicicleta durant el període 2016.

Aquesta acció es durà a terme mitjançant el suport logístic dels comerços o botigues del sector de la bicicleta ubicats als municipis de l’AMB. Aquests, podran gestionar la subvenció acordada per l’AMB als compradors de bicicletes elèctriques, prèvia acceptació de les bases reguladores, la seva aprovació com a entitat col?laboradora per part d’aquesta administració i la signatura d’un conveni de col·laboració.

Aquesta campanaya s’adreça als comerços autoritzats per a la venda de bicicletes elèctriques, amb domicili social a qualsevol dels 36 municipis de l’AMB.

Tota la informació, en aquest enllaç

Foto: www.legendebikes.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin