Torna el Congrés de la Bicicleta amb una nova edició a la ciutat de Reus

El 18 i 19 de maig de 2017 se celebrarà el 6è Congrés Internacional de la Bicicleta a la ciutat de Reus. Aquest Congrés és el principal fòrum de Catalunya per tractar sobre les novetats i l’intercanvi d’experiències relacionades amb el món de la bicicleta entre les diferents administracions públiques, els professionals del sector, les entitats i les persones usuàries.

El Congrés s’articularà en diverses conferències, taules rodones i presentacions de projectes i experiències relacionades amb diferents temàtiques, tant a nivell català com internacional.

Així, entre altres temes, s’abordarà la promoció, el disseny i la seguretat en l’ús de la bicicleta en àmbits urbans i interurbans, tant pel que fa als desplaçaments de caràcter quotidià com a la pràctica de l’esport o la realització d’activitats de turisme i lleure. També s’analitzaran els impactes en l’economia, la salut i el medi ambient que té l’ús de la bicicleta i es posarà l’accent en la innovació i en el paper de les noves tecnologies de la informació i la comunicació en el sector de la bicicleta.

Aquest congrés el promou l’Ajuntament de Reus, la Diputació del Camp de Tarragona i la Generalitat de Catalunya i hi col·laboren Fira Reus, Bicicamp Reus, Fem Bici i la Plataforma en Defensa de la Bicicleta.

Obert a tothom

A més, és una iniciativa que anima a tothom a participar. Així, si vols explicar la teva experiència amb el món de la bicicleta, ara tens una oportunitat. Envia aquest formulari omplert abans del 31 de març a congresbici.tes@gencat.cat

Les comunicacions s’han d’ajustar als subàmbits següents:

La mobilitat quotidiana en bicicleta en àmbits urbans i interurbans.
La innovació, la tecnologia i les Smart cities.
Mobilitat segura en bicicleta: convivència, sensibilització i formació.
Els sistemes de bicicleta pública.
La intermodalitat amb el transport públic.
La bicicleta i la logística urbana.
El disseny de vies ciclistes i elements constructius associats.
L’economia de la bicicleta.
Cicloturisme i lleure: desenvolupament, promoció de rutes i productes turístics.
Ciclisme esportiu.
Salut i medi ambient

Més informació: Fira Reus (avinguda de Bellissens, 40, Reus). www.firareus.com i 977 32 63 63

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin