CONVOCADA LA SEGONA EDICIÓ DELS CURSOS DE MECÀNIC

Després de la bona acolloida que va tenir la primera edició, el Gremi ja ha convocat la segona edició del curs de mecànic de bicicletes. Començarà el proper mes de setembre i la mecànica serà la mateixa: tres mesos de pràctica i teoria al Velòdrom d’Horta (Barcelona) i tres mesos de pràctiques a una botiga. Només es convoquen 20 places, les quals ja es van esgotar ràpidament a la primera edició.

Val a dir que la posada en marxa d’aquests cursos va ser tot un encert després de veure que dels 17 alumnes que van acabar el curs cinc d’ells van assolir una feina i vans er contractats per les botigues en les que van fer les primer les pràctiques. És a dir, que un 33% dels alumnes va obtenir una sortida laboral després derl curs. “Sabíem que hi havia una demanda al mercat de mecànics de bicicletes, i després de veure que aquesta demanda era real i que cinc alumnes del curs han trobat feina, estem molt contents”, diu Alfons Molist, secretari del Gremi de Comerciants de Bicicletes de Catalunya.

Cal recordar que els alumnes obtenen una titulació reconeguda per la Conselleria d’Enseyament de la Generalitat de Catalunya.
circular Curs Mecanic 2017 18

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin